Retete
RETETA | Pui în crustă de parmezan
Ingrediente:
2 piepți de pui
1 praf de sare
Piper
Busuioc, oregano
2 căței de usturoi zdrobiți
6 linguri muștar
½ cană pesmet
50 g parmezan ras
1 lingură ulei de măsline
Pătrunjel
Mod de preparare:
Taie piepții de pui în jumătate și asezonează-i cu sare și piper.
Amestecă într-un vas muștarul, usturoiul și ierburile aromate. Într-o farfuri combină parmezanul și pesmetul. Încinge uleiul în tigaie. Trece puiul prin amestecul de muștar, după care prin parmezan și pesmet. Prăjește puiul câte 2-3 minute pe fiecare parte, după care pune bucățile într-o tavă și dă-le la cuptor 10-15 minute. Servești cu pătrunjel tocat presărat pe deasupra.
Sursa foto http://blogchef.net