Retete

RETETA | Pui cu spanac și smântână

Ingrediente:

1 lingură ulei

sare

piper

2 piepți de pui

1 cățel de usturoi

200 ml supă de pui

150 g smântână, pentru gătit

50 g roșii uscate

50 g parmezan

500 g spanac

Mod de preparare:

Încingi uleiul și călești pieptul de pui feliat, câte 4 minute pe fiecare parte, apoi îl scoți și-l dai deoparte. Pui în tigaie usturoiul întreg și lași 30 de secunde să își lase aroma. Adaugi supa, smântâna, roșiile uscate tocate și parmezanul. Acoperi și lași să dea câteva clocote, apoi așezi la loc pieptul de pui. După ce carnea s-a pătruns, pui spanacul tocat și asezonezi cu sare și piper după gust. Mai ții pe foc 4-5 minute.

Sursa http://theblondcook.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page