RETETA | Pui cu ciuperci şi spanac
Ingrediente:
2 linguri de ulei
1 ceapă medie
200 g ciuperci
750 g pulpe superioare de pui
60 ml masala
125 ml supă clară de pui
1 lingură cimbru
160 ml lapte bătut
1 lingură zeamă de lămâie
150 g spanac
Mod de preparare:
Încinge o lingură de ulei într-o tigaie mare, la foc mediu . Adaugă ceapa tăiată mărunt şi amestecă până începe să devină aurie. Adaugă ciupercile feliate şi găteşte-le până se înmoaie. Ia ciupercile şi ceapa din tigaie şi pune-le pe o farfurie.
Adaugă cealaltă lingură de ulei şi găteşte puiul tăiat fâşiuţe subţiri, în tranşe, amestecând continuu. Scoate-le din tigaie. Adaugă masala şi supa de pui, amestecând.
Pune din nou ciupercile şi ceapa în tigaie, pune şi puiul şi lasă să fiarbă, apoi dă focul mic şi mai găteşte până puiul este gata.
Adaugă cimbrul, laptele bătut şi lasă să dea un clocot. Adaugă zeama de lămâie, sare şi piper şi pune spanacul. Când spanacul s-a înmuiat, opreşte focul şi serveşte.
Sursa: https://clickpoftabuna.ro