Retete

RETETA | Pui cu ciuperci la tigaie

Ingrediente:

650 g pulpe de pui

2 linguri de unt

1 lingură ulei de măsline

frunze de cimbru, după gust

450 g ciuperci champignon, feliate

vin alb, opțional

60 ml supă de pui

pătrunjel, după gust

sare, după gust

piper, după gust

Mod de preparare:

Condimentezi pulpele de pui cu sare și piper, după gust. Într-o tigaie, încălzești 1 lingură de unt și uleiul și rumenești carnea pe ambele părți, până își schimbă culoarea și devine crocantă. Dai deoparte.

În aceeași tigaie, călești ciupercile și cimbrul în restul de unt. Adaugi supa, vin și așezi pulpele de pui peste sosul format. Lași pe foc aproximativ 10 minute sau până ce zeama scade la jumătate. Servești cu pătrunjel tocat.

Sursa http://rasamalaysia.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page