Retete
RETETA | Pui cu ciuperci la tigaie
Ingrediente:
650 g pulpe de pui
2 linguri de unt
1 lingură ulei de măsline
frunze de cimbru, după gust
450 g ciuperci champignon, feliate
vin alb, opțional
60 ml supă de pui
pătrunjel, după gust
sare, după gust
piper, după gust
Mod de preparare:
Condimentezi pulpele de pui cu sare și piper, după gust. Într-o tigaie, încălzești 1 lingură de unt și uleiul și rumenești carnea pe ambele părți, până își schimbă culoarea și devine crocantă. Dai deoparte.
În aceeași tigaie, călești ciupercile și cimbrul în restul de unt. Adaugi supa, vin și așezi pulpele de pui peste sosul format. Lași pe foc aproximativ 10 minute sau până ce zeama scade la jumătate. Servești cu pătrunjel tocat.
Sursa http://rasamalaysia.com