Retete
RETETA | Pui cu cartofi la cuptor, în stil grecesc
Ingrediente:
4 pulpe de pui,
700 g de cartofi de dimensiuni reduse,
1/2 cană de ulei de măsline,
2 lămâi stoarse,
2 linguri de busuioc,
2 linguri de oregano uscat,
1 lingură de sare, 1 lingură de piper,
350 g de fasole verde proaspătă
Mod de preparare:
1. Încălzeşte cuptorul la 220 grade Celsius. Acoperă apoi o tavă cu hârtie de copt.
2. Pune pulpele de pui pe hârtia de copt. Într-un bol, amestecă uleiul de măsline cu zeama de la o lămâie, busuioc, oregano, sare şi piper, iar apoi adaugă cartofii.
3. Pune cartofii şi uleiul cu condimente în tavă, alături de pui. Adaugă apoi fasolea verde şi zeama de la cealaltă lămâie.
4. Introdu tava la cuptorşi găteşte până când puiul este gătit.
Poftă bună!
Sursa: www.feminis.ro