RETETA | Portofele de pui cu branza
Portofelele de pui cu branza sunt o mancare usoara ideala pentru un pranz de primavara. Se prepara foarte simplu si este gata in doar cateva minute.
Ingredientele:
- 1 file piept de pui mare
- 4 linguri de faina
- 200 grame de telemea
- 150 grame de sunca de praga
- 3 linguri de otet
- 1 lingura de mustar
- 200 mililitri de ulei
- 2 oua
- sare
- piper
Mod de preparare:
Mai intai cureta pieptul de pui de pielita si taie-l in felii care sa nu fie mai groase de 4 centimetri. Cresteaza apoi aceste felii, astfel incat sa obtii o deschizatura in care vei pune branza si sunca de praga. Condimenteaza carnea de pui cu sare si piper dupa gust. In deschizatura formata, asaza ingredientele pentru a da forma portofelelor de pui. Inainte de a le pune in tigaie, trece-le prin faina si lasa-le sa se prajeasca pana devin maronii.
Portofelele de pui cu branza se servesc calde si sunt perfecte pentru o gustare de pranz sau la aperitiv.
Sursa: www.retete.acasa.ro