Retete

RETETA | Portofele de pui cu branza

Portofelele de pui cu branza sunt o mancare usoara ideala pentru un pranz de primavara. Se prepara foarte simplu si este gata in doar cateva minute.

Ingredientele:

  • 1 file piept de pui mare
  • 4 linguri de faina
  • 200 grame de telemea
  • 150 grame de sunca de praga
  • 3 linguri de otet
  • 1 lingura de mustar
  • 200 mililitri de ulei
  • 2 oua
  • sare
  • piper

Mod de preparare:
Mai intai cureta pieptul de pui de pielita si taie-l in felii care sa nu fie mai groase de 4 centimetri. Cresteaza apoi aceste felii, astfel incat sa obtii o deschizatura in care vei pune branza si sunca de praga. Condimenteaza carnea de pui cu sare si piper dupa gust. In deschizatura formata, asaza ingredientele pentru a da forma portofelelor de pui. Inainte de a le pune in tigaie, trece-le prin faina si lasa-le sa se prajeasca pana devin maronii.
Portofelele de pui cu branza se servesc calde si sunt perfecte pentru o gustare de pranz sau la aperitiv.

Sursa: www.retete.acasa.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page