Retete

RETETA | Plăcintă cu șuncă și cașcaval

Ingrediente:

2 aluaturi foietaj

350 g șuncă, tăiată cubulețe

130 g cașcaval sau brânză cheddar

1 ou bătut cu 1 lingură de apă, pentru uns

Mod de preparare:

Lași aluatul la decongelat. Preîncălzești cuptorul la 200 °C. Întinzi bine o foaie de aluat și presari pe ea jumătate din cantitatea de șuncă și jumătate din cantitatea de cașcaval ras. Lași puțin spațiu liber către margini, pe care le ungi cu puțin ou.

Așezi a doua foaie de aluat deasupra compoziției, presând ușor capetele cu degetele. Crestezi ușor cu un cuțit, din loc în loc. Ungi aluatul cu oul rămas. Așezi plăcinta pe grătarul din mijloc al aragazului și dai la copt 20 de minute. Servești după ce s-a răcit puțin.

Sursa http://www.aboutamom.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page