Retete

RETETA | Pizza fara blat

Ingrediente:

  • 500 gr parizer
  • 500 gr cascaval
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 cana lapte
  • 1 cana faina
  • 6 oua
  • ketchup
Mod de preparare:
Se taie marunt parizerul,se rad 300 gr cascaval si se pun ciupercile.
Se adauga ouale, laptele si faina si se amesteca pana devine ca o smantana .
Se toarna jumatate din compozitie (ies doua tavi de pizza) in tava tapetata cu hartie de copt si se lasa sa se inchege putin.

Cand s-a inchegat se adauga deasupra putin ketchup si ardeii taiati fasii .

Se rade cascaval deasupra si se da la cuptor.
Cand s-a rumenit se scoate din cuptor si se lasa putin sa se aseze.
Se taie felii si se serveste cu ketchup.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page