RETETA | Piept de pui umplut cu spanac
Ingrediente:
1/2 cana maioneza
1 pachet de spanac
70g branza feta
2 catei de usturoi zdrobiti
4 bucati piept de pui
4 fasii de bacon
sare
piper
Mod de prepararare:
Lasa spanacul la decongelat. Asezoneaza puiul cu sare si piper dupa gust.
Preincalzeste cuptorul la 190oC.
Intr-un bol incapator amesteca maioneza, spanacul, branza feta, maruntita si usturoiul pisat foarte bine. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Formeaza un buzunar in fiecare bucata de pipet de pui si umple-l cu amestecul obtinut. Ruleaza o fasie de bacon in jurul pieptului de pui si fixeaza totul cu ajutorul unei scobitori.
Adauga bucatile de piept de pui intr-o tava de yena si coace totul timp de o ora.
Serveste puiul alaturi de o garnitura de orez sau de o salata de sezon.
Sursa foto: tosimplyinspire.com
Sursa: retete.acasa.ro