Retete

RETETA | Piept de pui în sos de unt și usturoi

Ingrediente:

4 bucăți piept de pui

4 căței de usturoi, pisați

1 lingură ulei

100 ml vin alb sau supă de pui

4 linguri unt

2 lingurițe oregano

1 linguriță cimbru

crenguțe de rozmarin, după gust

sare

piper

Mod de preparare:

Condimentezi bucățile de pui cu sare și piper, după gust. Le rumenești într-o tigaie, în uleiul încins, 5-6 minute pe fiecare parte. Transferi pe o farfurie. Topești 2 linguri de unt în tigaie. Călești usturoiul 30 de secunde cu oregano, cimbru, sare și piper, după gust.

Torni vinul sau supa de pui și combini cu restul de unt. Amesteci bine până se topește în totalitate. Adaugi crenguțele de rozmarin. Întorci carnea de pui în tigaie, o stropești din când în când cu sos și o ții până când poate fi ușor de străpuns cu furculița.

Sursa https://www.cookingclassy.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page