RETETA | Piept de pui în sos de lămâie și coriandru
Ingrediente:
1 lingură ulei
1 lingură unt
450 g piept de pui
4 căței de usturoi, tocați
boia, după gust
120 ml supă de pui, strecurată
1 lămâie
2 linguri coriandru proaspăt tocat
sare
piper
felii de lămâie, pentru servire
Mod de preparare:
Într-o tigaie, rumenești în ulei și unt, carnea de pui, la foc mediu, în jur de 3-5 minute, pe fiecare parte, sau până când își schimbă culoarea. Condimentezi cu sare și piper, după gust. Scoți pe o farfurie.
Adaugi în tigaie usturoiul și boiaua și amesteci, timp de 1 minut. Torni supa de pui, apoi combini cu zeama și coaja rasă de lămâie, încă 1-2 minute. Oprești focul, întorci în tigaie puiul și presari coriandru. Amesteci bine toate ingredientele. Servești cu felii de lămâie.
Sursa http://www.closetcooking.com