Retete

RETETA | Piept de pui în sos cremos de ciuperci

Ingrediente:

3-4 bucăți piept de pui

3 linguri unt

1 cățel de usturoi, pisat

100 g ciuperci

50 g smântână

2 linguri făină

250 ml lapte

pătrunjel tocat, după gust

sare și piper

Mod de preparare:

Într-un bol, amesteci 1 lingură de unt topit cu puțină sare și piper, după gust. Dai prin amestec bucățile de piept de pui. Le dai dai la cuptor timp de 20 de minute, întorcându-le la jumătatea timpului.

Călești ciupercile, curățate și feliate, într-o tigaie, în restul de unt, împreună cu usturoiul, până se înmoaie. Torni laptele, presari treptat făina și amesteci continuu, până obții o compoziție omogenă. Adaugi smântâna și puțină apă, dacă este nevoie. Condimentezi cu sare și piper, după gust. Servești pieptul de pui cu sos și pătrunjel.

Sursa https://therecipecritic.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page