RETETA | Piept de pui în sos cremos de ciuperci
Ingrediente:
3-4 bucăți piept de pui
3 linguri unt
1 cățel de usturoi, pisat
100 g ciuperci
50 g smântână
2 linguri făină
250 ml lapte
pătrunjel tocat, după gust
sare și piper
Mod de preparare:
Într-un bol, amesteci 1 lingură de unt topit cu puțină sare și piper, după gust. Dai prin amestec bucățile de piept de pui. Le dai dai la cuptor timp de 20 de minute, întorcându-le la jumătatea timpului.
Călești ciupercile, curățate și feliate, într-o tigaie, în restul de unt, împreună cu usturoiul, până se înmoaie. Torni laptele, presari treptat făina și amesteci continuu, până obții o compoziție omogenă. Adaugi smântâna și puțină apă, dacă este nevoie. Condimentezi cu sare și piper, după gust. Servești pieptul de pui cu sos și pătrunjel.
Sursa https://therecipecritic.com