Retete

RETETA | Piept de pui gratinat cu mozzarella si ciuperci

 Un pranz perfect, rapid si savuros, o combinatie potrivita de gusturi si texturi. 

Ingrediente:

1 piept de pui cca 500 gr
200 gr mozzarella
250 gr ciuperci
2 linguri ulei de masline
sare, piper 

Mod de preparare:

Desfacem pieptul de pui in doua si il batem usor cu ciocanul de snitele si il condimentam cu sare si piper dupa care il frigem pe grill. 

Feliem ciupercile si le prajim usor in cateva linguri de ulei.

Asezam pieptul de pui intr-un vas ceramic termorezistent. Asezam deasupra mozzarella taiata felii si de jur imprejur asezam ciupercile. Stropim cu ulei de masline.

Dam la cuptor 10 minute, doar atat cat sa se topeasca mozzarella.

Pentru un plus de culoare si propetime il asezam pe un pat de salata verde si  decoram cu busuioc.

Sursa: www.caietulcuretete.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page