RETETA | Piept de pui cu parmezan și dovlecel
Ingrediente:
2 bucăți piept de pui
100 g unt
45 g pesmet
50 g parmezan
1 lingură făină
2 dovlecei, tăiați rondele
2 căței de usturoi, pisați
sare, după gust
piper, după gust
pătrunjel, după gust
Mod de preparare:
Topești 50 g de unt, într-un bol. Într-un alt vas, combini pesmetul, parmezanul și făina. Tai bucățile de piept de pui în jumătate și le dai prin unt, apoi prin amestecul cu pesmet. Le prăjești într-o tigaie, în ½ din restul de unt, 3-4 minute, pe fiecare parte. Scoți și dai deoparte.
În aceeași tigaie, călești 1-2 minute, în ultima parte de unt, usturoiul, apoi adaugi dovleceii și lași pe foc până se înmoaie. Condimentezi cu sare și piper. Așezi bucățile de pui și le mai lași împreună cu dovleceii, 2-3 minute. Servești cu pătrunjel tocat, dacă dorești.
Sursa http://therecipecritic.com