Retete

RETETA | Piept de pui cu ciuperci la cuptor

Ingrediente:

  • •1 piept de pui
  • •ciuperci circa 400 g
  • •200- 300 g smantana
  • •2 linguri ulei
  • •condimente de pui
  • •800 g cartofi
  • •1 lingura faina
  • •patrunjel
  • •sare si cascaval

Mod de preparare:

Se curata cartofii si se taie cuburi mari dupa care se fierb circa 20 min pana nu se sfarama, apoi se storc de apa.Intr-o cratita pui uleiul, ciupercile si pieptul de pui se calesc, dupa care adaugi faina si smantana, daca ti se pare prea gros sosul poti adauga apa cam 300 ml. Lasi la foc circa 10 min sa fiarba cu sosul si putina sare. tava yena sau teflonata, asezi cartofii fierti, pui peste ei patrunjelul tocat marunt sau de la plic,apoi cascaval dat prin razatoarea mare ,se toarna compozitia obtinuta din ciuperci si pieptul de pui, apoi din nou cascaval si patrunjel uscat presarat epste cascaval.

Lasi in cuptorul incins in prealabil, circa 30- 40 min pana se face o crusta mai rosiatica.

Sursa: gustos.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page