Retete

RETETA | Piept de pui cu cartofi

Ingrediente:

1 lingură ulei

2 linguri pudră de ardei iute

3-4 căței de usturoi

sare

1 kg cartofi noi, mai mici

1 ardei

coriandru

100 g cașcaval

1 piept de pui, dezosat

Mod de preparare:

Împarți pieptul de pui în patru bucăți egale, pe care le ungi cu ulei și le condimentezi cu sare, piper, boia de ardei, usturoi tocat și coriandru, după gust.

Cureți cartofii, îi speli și, dacă sunt prea mari, îi tai jumătăți. Tai ardeiul cubulețe. Așezi câte o bucată de piept de pui în folie, împreună cu ardei și cartofi, strângi bine folia și așezi în tavă. Ții la cuptor 40-50 de minute, până când se pătrunde carnea. Cât timp este caldă mâncarea, razi cașcaval.

Sursa http://thegirlonbloor.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page