Retete

RETETA | Piept de curcan, delicios și aromat

Ingrediente:

900 g piept de curcan, rulat și legat cu ață alimentară

200 ml supă de pui

1 lingură ulei de măsline

sare, după gust

30 g zahăr brun

200 ml apă

100 ml oțet de mere

Pentru condimentare:

sare, după gust

piper, după gust

5 g praf de usturoi

5 g ceapă pudră

boia, după gust

alte condimente, opțional

Mod de preparare:

Într-o tigaie suficient de mare, torni supa de pui, sarea, zahărul brun, apa și oțetul de mere. Dai la foc mic câteva secunde, până se dizolvă zahărul complet. Pui pieptul de curcan în acest lichid pentru aproximativ 2-3 ore.

Amesteci toate condimentele, le presari bine peste curcan, îl ungi cu uleiul de măsline și lași încă o oră, la marinat. Încălzești cuptorul la 170 de grade și gătești pieptul de curcan 45 de minute. Asezonezi cu alte condimente, după gust.

Sursa http://tastesspicy.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page