Retete

RETETA | Pește crocant la cuptor

Ingrediente:

60 g smântână

1 lingură ulei

2 linguri pătrunjel tocat

1 cățel de usturoi, pisat

1 lingură coajă rasă de lămâie

6 bucăți file de pește

150 g chipsuri de cartofi, mărunțite

felii de lămâie, pentru servire

sare și piper

Mod de preparare:

Încălzești cuptorul la 220 °C. Într-un bol, amesteci smântâna împreună cu pătrunjelulul, usturoiul și coaja rasă de lămâie. Condimentezi bucățile de pește cu sare și piper, pe ambele părți, după gust. Așezi într-o tavă, unsă cu puțin ulei.

Torni compoziția cu smântână peste pește, uniform. Presari chipsurile mărunțite, presându-le ușor în pește. Dai la cuptor timp de aproximativ 18-20 de minute, până ce chipsurile devin aurii. Servești cu felii de lămâie și extra pătrunjel, dacă vrei.

Sursa http://www.countryliving.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page