Retete

RETETA | Penne cu pui și ciuperci

Ingrediente:

  • 180g penne
  • 70g piept de pui
  • 70g ciuperci
  • 100g smantana de gatit
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • parmezan ras

Mod de preparare:

Fierbe pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata, strecoara-le si trecele pe sub un jet de apa rece.

Intr-o tigaie adauga smantana, piptul taiat cubulete si ciupercile taiate felii. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust si amesteca continuu pentru a nu se lipi. Daca ti se pare ca puiul sau ciupercile nu sunt bine patrunse si vrei sa le fierbi mai mult, adauga putin lapte. Cand puiul este bine facut adauga pastele peste sos si constinua sa amesteci cu grija timp de inca un minut.

Stinge focul si asaza pastele pe un platou sa in farfurii. Rade deasupra parmezan din abundenta.

Serveste pennele cu pui si ciuperci calde, decorate cu busuioc. Merg de minune alaturi de un pahar de vin alb.

Sursa: retete.acasa.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page