Retete

RETETA | Păstrăv pe pat de legume picante

Ingrediente:

  • 5 bucati pastrav eviscerati, fara cap
  • faina
  • ulei
  • 1 fir ceapa verde
  • rosii cherry congelate
  • mazare congelata
  • brocolli congelat
  • 1 cutie mica ciuperci
  • fulgi de ardei iute
  • sare
  • piper
Mod de preparare:
Pastravii i-am spalat si uscat, apoi i-am dat prin faina si i-am prajit in ulei, cate 5 minute pe fiecare parte. I-am scos, si i-am tinut intr-un vas la cald. In acelasi ulei am calit cateva minute ceapa verde taiata rondele, am adaugat rosiile, mazarea si brocolli si le-am lasat cateva minute sa se caleasca. Am pus si ciupercile scurse si spalate, am presarat fulgii de ardei iute, sare si putin piper. Cand legumele s-au sotat, le-am pus intr-o tava, iar deasupra am pus patravii. Am lasat la cuptor cca 30 minute, intorcand pastravii si mestecand usor in legume. In ultimile cateva minute am pornit grilul de la cuptor si am rumenit frumos pastravii. Combinatia de legume picante cu pestele copt a fost nemaipomenita!!

Sursa: bucataras.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page