Retete
RETETA | Paste cu ton şi roşii
Ingrediente:
1 ceapă mică
1 căţel de usturoi
1 ardei
rozmarin
300 g paste
2 linguri de ulei
1 lingură boia
1 conservă de roşii tocate
2 conserve de ton
Mod de preparare:
Curăţă şi toacă mărunt ceapa şi usturoiul, spală ardeiul şi taie-l cubuleţe şi toacă frunzele de rozmarin. Găteşte pastele conform instrucţiunilor de pe pachet.
Încinge o tigaie cu ulei şi adaugă ceapa pentru 5 minute. Pune şi usturoiul şi ierburile, paprica, sare şi piper şi mai găteşte pentru 5 minute. Pune şi ardeiul tocat şi amestecă până ce ardeiul este gătit.
Adaugă roşiile şi între timp scurge tonul şi adaugă-l în tigaie.
Scurge pastele şi adaugă-le în tigaie. Mai găteşte pentru câteva minute şi apoi serveşte.