Retete

RETETA | Paste cu șuncă și ciuperci

Ingrediente:

25-30 paste mari, scoici

400 g ciuperci tocate

4 căței de usturoi

300 g șuncă

1 ceapă

2 linguri unt

1 lingură ulei

3 linguri cremă de brânză

sare

piper

boia de ardei, după gust

Pentru sos

3 linguri unt

600 ml lapte

200 g cremă de brânză

sare

piper

Mod de preparare:

Fierbi pastele în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj, apoi le scurgi.

Topești untul, pui uleiul și călești ceapa tocată. Adaugi ciupercile, usturoiul pisat și lași să scadă zeama, apoi pui șunca tăiată, condimente după gust și omogenizezi. Dai deoparte, pui crema de brânză și amesteci. Pui în fiecare pastă umplutură. Așezi pe foc toate ingredientele pentru sos și amesteci până când se îngroașă sosul, așezi pastele și mai ții pe foc 1-2 minute.

Sursa: www.havocinthekitchen.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page