Retete
RETETA | Paste cu somon şi sos de smântână
Ingrediente:
300 g paste
40 g unt
1 ceapă mică, tocată mărunt
100 g smântână
75 g parmezan, ras
200 g somon gătit sau afumat
pătrunjel, după gust
sare, după gust
piper, după gust
Mod de preparare:
Pregăteşti pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Topeşti untul într-o tigaie, la foc mare. Căleşti ceapa, aproximativ 2 minute. Torni smântâna şi amesteci până dă în clocot, apoi mai laşi pe foc încă 3 minute, la temperatură mică. Adaugi parmezanul, sare şi piper, până obţii un sos.
Combini pastele şi somonul bucăţele cu sosul, şi dai pe foc încă 1-2 minute. Serveşti cu extra parmezan şi pătrunjel tocat, dacă doreşti.
Sursa http://www.recipetineats.com