RETETA | Paste cu pui și parmezan
Ingrediente:
5 fâșii bacon
450 g piept de pui
2 lingurițe mix de condimente
1-2 lingurițe boia
sare
piper
150 g spanac
4-5 roșii, feliate
5 căței de usturoi, zdrobiți
350 g smântână
200 g parmezan, ras
350 g paste
Mod de preparare:
Pregătești pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Rumenești baconul tăiat bucățele și îl scoți pe o farfurie. Condimentezi puiul porționat cu sare, piper, boia și mixul de condimente. Îl rumenești pe ambele părți până își schimbă culoarea. Dai deoparte.
Călești spanacul cu roșiile până se înmoaie. Amesteci cu usturoiul încă 30 de secunde. Încorporezi smântâna și lași să clocotească ușor. Combini cu parmezanul până se topește. Amesteci sosul cu pastele, cu puiul și cu baconul. Servești imediat.
Sursa http://tiphero.com