Retete

RETETA | Paste cu pui la cuptor

Ingrediente:

250 g paste

1 piept de pui

2 căței usturoi

1 ceapă

250 ml smântână

150 g mozzarella

30 g unt

1 lg cimbru

sare, după gust

piper, după gust

1 legătură pătrunjel

50 ml vin alb, sec

40 ml ulei de măsline

Mod de preparare:

Pui apa cu sare, la fiert. După ce clocotește, adaugi pastele și le lași să fiarbă. Apoi le scurgi, cu ajutorul unei site. Tai ceapa felii subțiri, apoi pregătești pieptul de pui, pe care îl tai cubulețe.

Separat, călești ceapa roșie în uleiul de măsline, apoi adaugi puiul tăiat și îl rumenești. Presari sare, piper și cimbru, după gust. Stingi cu vinul alb, demisec și aștepți să scadă. Adaugi, apoi, smântâna și deasupra, pătrunjelul. Razi parmezanul și mozzarela.

Pui pastele într-un vas și adaugi sosul deasupra. Încorporezi brânza și amesteci bine. Lași la cuptorul preîncins, la 180 de grade C, circa 10 minute.

Servești alături de cei dragi! Poftă bună!

Foto: Mongolian Kitchen Recipe

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page