Retete

RETETA | Paste cu legume(de post)

Daca nu mai ai inspiratie pentru preparatele de post, iti recomandam o retete delicioasa de paste cu legume si frunze de menta.

Ingrediente:

  • 320 g paste
  • 200 g mazare boabe
  • 100 g fasole verde
  • 10 rosii cherry
  • 2 dovlecei
  • 2 cepe mici
  • 1 morcov
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 lingurita de concentrat de legume
  • 6 frunze de menta
  • sare si piper

Mod de preparare:
Curata dovleceii si morcovul, apoi taie-i julien. Opareste mazarea si pastaile de fasole, apoi scurge-le bine de apa.
Taie ceapa julien si caleste-o in uleiul de masline. Adauga peste ea legumele, concentratul de legume, sare si piper si mai lasa-le la calit cateva minute. Apoi, adauga un polonic de apa si lasa-le sa mai fiarba putin la foc mic.
Separat, fierbe pastele cu putina sare. Adauga peste legume rosiile cherry taiate pe jumatate. Scurge pastele, pune-le peste legume, adauga frunzele de menta, sare si piper, daca mai este nevoie.
Pastele cu legume se servesc calde, iar peste portie poti presara patrunjel tocat.

Sursa: www.retete.acasa.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page