Retete

RETETA | Paste cu carne de vită

Ingrediente:

170 g paste sau penne

220 g carne de vită tocată

350 g sos de tomate

120 g ciuperci la conservă

80 g mozzarella

oregano, după gust

busuioc, după gust

usturoi pudră, după gust

Mod de preparare:

Încălzești cuptorul la 170 de grade. Pregătești pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Gătești carnea tocată într-o tigaie, la foc mediu, până când se pătrunde, apoi adaugi sosul de tomate și ciupercile. Lași pe foc până ce sosul format începe să fiarbă. Amesteci cu pastele. Dai la cuptor timp de 15 minute. Presari mozzarella deasupra, condimentezi cu oregano, busuioc și usturoi pudră, și mai pui la cuptor încă 5-10 minute, sau până când brânza începe să facă o crustă. Servești după ce s-au răcit puțin.

Sursa http://www.bettycrocker.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page