RETETA | Paste cu carne de vită
Ingrediente:
170 g paste sau penne
220 g carne de vită tocată
350 g sos de tomate
120 g ciuperci la conservă
80 g mozzarella
oregano, după gust
busuioc, după gust
usturoi pudră, după gust
Mod de preparare:
Încălzești cuptorul la 170 de grade. Pregătești pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Gătești carnea tocată într-o tigaie, la foc mediu, până când se pătrunde, apoi adaugi sosul de tomate și ciupercile. Lași pe foc până ce sosul format începe să fiarbă. Amesteci cu pastele. Dai la cuptor timp de 15 minute. Presari mozzarella deasupra, condimentezi cu oregano, busuioc și usturoi pudră, și mai pui la cuptor încă 5-10 minute, sau până când brânza începe să facă o crustă. Servești după ce s-au răcit puțin.
Sursa http://www.bettycrocker.com