Retete
RETETA | Paste Carbonara
Pastele Carbonara reprezinta o amprenta a Italiei in toate tarile din lume. Acestea sunt foarte gustoase si, din acest motiv, foarte cerute de gurmanzi.
Ingrediente:
- o punga de paste
- o rotita de cascaval
- 300 grame de kaiser
- un pahar cu lapte
- doua oua
- sare, ulei si busuioc.
Mod de preparare:
Pastele se pun la fiert in apa cu sare.
Se bat ouale ca pentru omleta si se adauga laptele si busuiocul.
Separat se da pe o razatoare mare cascavalul si se taie bucatele kaiserul.
Dupa ce au fiert, pastele se scurg bine si se lasa in oala in care au fiert. Se adauga apoi peste ele kaiserul, oul amestecat cu lapte, cascavalul ras si se amesteca bine.
Pastele se servesc calde, dupa preferinta , cu un adaos de busuioc sau alte mirodenii .
Sursa: www.retete.acasa.ro