Retete

RETETA | Pârjoale de cartofi cu verdeață

Ingrediente:

  • 800 g cartofi
  • 2-3 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi marar
  • 150 g pesmet
  • 50 g margarina
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Fierbe cartofii intregi in apa cu sare. Cand sunt gata scurge-i de apa si lasa-i la racit.

Curata-i apoi de coaja si paseaza-i ca pentru piure. Amesteca-i apoi cu margarina, ceapa si verdeata tocate marunt. Asezoneaza totul cu sare si piper dupa gust.

Din pasta obtinuta formeaza bilute de marimi egale. Trece fiecare biluta prin pesmet si prajeste-le apoi in baie de ulei, pana se rumenesc.

Parjoalele de cartofi cu verdeata se servesc calde, alaturi de o salata de sezon.

Sursa: retete.acasa.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page