Retete
RETETA | Pâinici cu brânză
Ingrediente:
- Faină albă de grâu 500 g.,
- ulei de măsline 3 linguri,
- apă cca. 350 ml,
- sare iodată 1 lingură,
- îndulcitor Green Sugar 3 pliculețe,
- drojdie uscată Dr Oetker 1 plic,
- telemea veche de oaie 250 g,
Pentru toping:
- ouă de prepeliță 3 bucăți,
- cașcaval ras cca 100 g,
- mix de semințe cca. 50 g.
Se programeaza aparatul pentru frământat și dospit, care dureaza 90 de minute. Când s-a terminat programul, se scoate aluatul, se întinde, se taie pătrățele. Se pune pe fiecare pătrațea câte o bucată de telemea. Se închid pătrațelele ca și un “cadou”, se pun în tava și se ung cu ouăle de prepeliță bătute spumă. Se presară cașacavl ras și mix de semințe. Pâinicile se dau la copt în cuptorul preîncins cca. 20 minute la 200 grade.
Sursa: bucataras.ro