Retete

RETETA | Pachețele chinezești

Ingrediente:

  • ulei pentru prăjit
  • un praf de curry
  • 3 foi de plăcintă
  • 200 g carne tocată
  • 2 bucăţi de praz
  • 500 g ceapă
  • 500 g morcovi
  • sare şi piper

Mod de preparare:

Morcovii se curăţă şi se trec pe răzătoarea cu ochiuri mici, ceapa se taie mărunt şi prazul rondele. Se pun toate într-o tigaie cu o lingură de ulei şi se călesc împreună cu carnea. După ce carnea şi-a schimbat culoarea şi este făcută, se potriveşte de sare, piper şi curry. Se lasă deoparte să se răcească.

Pe o foaie de aluminiu se aşază foaia de plăcintă tăiată şi se pune pe fiecare bucăţică câte o linguriţă de amestec de carne cu legume. Se rulează sau se pliază în triunghiuri.

În baie de ulei încins se prăjesc pacheţelele pe ambele părţi câte 2-3 minute.

Sursa: retete.unica.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page