Retete

RETETA | Oua umplute cu ciuperci

Ouale umplute cu ciuperci sunt un aperitiv gustos, care ii va incanta pe musafirii tai prin aspectul lor apetisant si prin gustul savuros. Se prepara in doar cateva minute si nu sunt costisitoare.
Ingrediente:

  • 10 oua
  • 400 g ciuperci (proaspete sau la conserva)
  • 2-3 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • struguri pentru ornat

Mod de preparare:
Fierbe ouale aproximativ 7 minute, apoi raceste-le sub jet de apa rece. Curata-le de coaja, taie-le pe jumatate si scoate-le galbenusul.
Intr-o cratita, caleste ciupercile, amestecand incontinuu ca sa nu se prinda. Pentru a iesi toata apa din ciuperci, tine-le pe foc aproximativ 20 de minute. Dupa ce s-au calit, paseaza-le si condimenteaza-le dupa gust cu sare, piper si usturoi (poti folosi un blender). La final, umple ouale cu amestecul de ciuperci.
Ouale umplute cu ciuperci se servesc reci, decorate cu felii subtiri de struguri, verdeata si maioneza.

Sursa: www.retete.acasa.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page