Retete

RETETA | Oua marocane cu sos

Vrei sa pregatesti un pranz delicios, cu o aroma deosebita, care se pregateste si foarte usor? Iti propunem o reteta marocana de oua cu sos.

Ingrediente:

  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 carnat chorizo ​​uscat
  • 3 carnati carne de miel
  • 1 lingura de masline
  • 2 x 400 g cutii de rosii tocate italiene
  • 4 oua
  • 4 felii de paine
  • coriandru
  • 1 iaurt grecesc

Mod de preparare:
Prajeste mai intai carnatul chorizo taiat bucatele, aproximativ 3 minute, apoi scoate-i si prajeste si carnatii de miel, tot trei minute. Adauga peste ei si carnatii chorizo, ceapa, ardeiul gras si lasa-le pe foc inca 6 minute. Da focul incet si lasa amestecul sa fiarba pana se ingroasa putin. Asezoneaza compozitia cu sare si piper.
Pune amestecul in patru boluri termorezistente, apoi fa un gol in centrul lor si sparge cate un ou in fiecare. Baga bolurile la cuptor pentru 10 minute si prajeste intre timp si painea.
Ouale marocane cu sos se servesc calde, presarate cu coriandru, o lingura de iaurt si paine prajita.

Sursa: www.retete.acasa.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page