Retete
RETETA | Nuci pecan crocante, cu aromă de rozmarin și susan
Ingrediente:
- 1 cana zahar (de preferat brun)
- 1 lingura sare kosher
- 1 lingura rozmarin proaspat, tocat foarte marunt
- 1/4 cana seminte de susan
- 2 albusuri
- 4 cani nuci pecan, neprajite
Mod de preparare:
Preincalzeste cuptorul la 150oC si tapeteaza doua tavi cu hartie de copt.
Intr-un bol incapator adauga zaharul, sarea, susanul si rozmarinul si amesteca bine.
Intr-un alt bol bate usor albusurile si adauga nucile pecan, amestecand foarte bine pana cand acestea sunt invelite complet in albus. Adauga peste acestea amestecul de ierburi si continua sa amesteci pana sunt invelite complet.
Adauga nucile pecan in tava, avand grija sa nu stea una peste alta si coace-le timp de 20-25 de minute.
Sursa: retete.acasa.ro