Retete
RETETA | Mușchiuleț de miel cu bacon la cuptor
Ingrediente:
1 kg muschi de miel
300g spanac
50g pesto de busuioc
50g rosii uscate tocate
200g prosciutto
sare
piper
Mod de preparare:
Preincalzeste cuptorul la 200oC. Unge o tava cu ulei de masline.
Caleste spanacul cu putin ulei de masline, pana se inmoaie.
Pune spanacul in robotul de bucatarie, impreuna cu sosul pesto si rosiile uscate. Mixeaza totul pana obtii o pasta fina. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Inveleste muschiuletul de porc in pasta obtinuta si inveleste-l apoi in feliile de bacon.
Adauga friptura in tava si coace totul pana cand carnea este bine patrunsa, iar baconul este rumen. Lasa friptura sa se racasca timp de 5-10 minnute inainte de a-l taia.
Sursa: retete.acasa.ro