Retete

RETETA | Muschi de vita cu sos alb

INGREDIENTE:

  • 4 felii muschi filé de vita
  • 1 prafuri sare, piper

Pentru sos:

  • 4 linguri smântâna
  • 1 bucata pahar crema brânza
  • 100 g brânza albastra

PREPARARE:

Învaţă să pregăteşti corect un muşchi de vită cu sos alb de brânză absolut delicios.

1. Gratarul se încinge bine, iar carnea se frige câte 5 minute pe fiecare parte.

Dupa ce se ia de pe gratar, se presara sare si piper si se pastreaza la cald.

2. Pentru sos, se pun într-o craticioara smântâna, crema de brânza si brânza albastra. Se pun pe foc aproximativ 10 minute, pentru ca cele doua tipuri de brânza sa se topeasca în smântâna.

3. Friptura se serveste imediat cu sosul de brânza si garnitura, dupa gust.

Sursa: retete.unica.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page