Retete

RETETA | MIEL la gratar cu MAIONEZA de usturoi …cu FETEASCA NEAGRA Floarea Soarelui

Ingrediente:
2 kg. miel
1 cana vin rosu
sare, piper,
5 lg. ulei
5 catei usturoi
cimbru
200g.smantana/o capatana usturoi

Pregatire:
se spala carnea, se taie bucati potrivite si se lasa la marinat o zi intr-un bait facut din vin, sare, piper, ulei, usturoiul pisat, cimbru.
A doua zi prajiti bucatile de carne, stoarse bine, pe gratarul incins.
se sserveste cu maioneza facuta din usturoi pisat si apoi amestecat cu smantana.
Pofta buna!

La aceasta reteta, recomandam un vin rosu demise – FETEASCA NEAGRA din gama FLOAREA SOARELUI de la Halewood

Sursa: www.bucatarescu.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page