Diverse

RETETA | Melci de aluat cu usturoi si parmezan

Melcii de aluat cu usturoi si parmezan se pot servi ca aperitive la petreceri, alaturi de alte preparate sarate.

Ingrediente:

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 50 g unt
  • 3 catei usturoi
  • 150 g parmezan ras
  • 1 ou

Mod de preparare:

Lasa aluatul la dezghetat, iar intre timp pregateste o compozitie omogena din unt, parmezan ras si usturoi zdrobit.

Intinde foaia de aluat, apoi unge-o cu amestecul de parmezan. Ruleaza aluatul foarte strans, apoi taie felii din rulada obtinuta.
Aseaza melcii din aluat pe o tava tapetata cu hartie, unge-i cu ou batut, apoi da totul la copt, la 180 de grade, circa 20 minute.
Serveste aceste aperitive calde sau reci, dupa preferinta.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page