Retete

RETETA | Medalioane de porc în sos cremos de usturoi și spanac

Ingrediente:

3 medalioane de porc, fără os
1 linguriță boia
2 linguri unt
2 lingurițe ulei
5-6 căței de usturoi, zdrobiți
1 ceapă mică, tocată
80 ml supă de legume sau pui
400 g smântână
650 g spanac
1 linguriță mix de condimente
50 g parmezan ras, opțional
pătrunjel tocat, după gust
sare
piper

Mod de preparare:

Condimentezi medalioanele de porc cu boiaua, sare și piper, după gust. Le rumenești într-o tigaie, în uleiul încins, 3-5 minute pe fiecare parte sau până se pătrund bine. Scoți pe o farfurie. Topești untul în tigaie. Adaugi usturoiul, ceapa și le călești cu mixul de condimente aproximativ 1 minut. Torni supa și lași să scadă puțin lichidul.

Combini cu smântâna, reduci focul, și lași să dea ușor în clocot. Potrivești gustul cu sare și piper. Amesteci cu spanacul și parmezanul încă 1-2 minute. Întorci carnea în tigaie și o stropești cu sos. Servești cu pătrunjel.

Sursa https://www.eatwell101.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page