Retete
RETETA | Mazăre cu piept de pui
Ingrediente:
- 400g mazare congelata
- Un piept pui
- O ceapa mica
- 1 lingurita boia dulce/iute cum preferati
- 2 linguri faina
- 300ml lapte
- 75ml suc de rosii
- Sare
- piper
- Marar
Mod de preparare:
Cat imi place mazarea… mai ales cum o face un unchi de-al meu, de as manca doar asta un an de zile si tot nu m-as satura. Din pacate nu am reteta de la el, o pazeste ca pe ochii din cap, dar tot o voi scoate intr-o zi:) intre timp, ne delectam cu aceasta reteta foarte delicioasa de pe blogul lui Teo, sarumana!
Am facut-o exact ca in reteta, a iesit foarte buna, desi eu sunt pretentioasa tare la mancarea de mazare. Totusi, data viitoare o voi face putin mai zemoasa, imi place sa inmoi painea in mancare:) dar chiar si asa, va recomand din toata inima aceasta reteta. Eu am incercat foarte multe, dar sincer nu prea m-au atras. Cand am vazut-o pe aceasta fara morcovi, ardei, cum am vazut prin alte carti si siteuri am spus ca sigur e ceva ciudat, dar am riscat si bine am facut.
Serviti-o cu o salata de vara cu otet balsamic si un pahar de vin alb. Merg de minune!
Sursa: gustos.ro