Retete
RETETA | Inimioare cu cașcaval
Ingrediente:
- 250 gr unt
- 1 lingurita ulei de masline
- 1 lingurita sare
- 1 lingurita otet
- 250 gr faina
- 30 gr mac
- 5 lingura sifon
- 50 gr cascaval
- 1 buc. ou ptr uns
Pui faina intr-un castron,adaugi untul bucatele si amesteci bine.Adaugi cascavalul ras,uleiul,otetul,sarea si sifonul.Framanti cu mana pana vei obtine un aluat uniform (15 minute).Dai la rece 30 de minute,apoi intinzi o foaie pe planseta si decupezi inimioare cu ajutorul unei forme.Le asezi intr-o tava pe hartie de copt.Le ungi cu ou,presari mac si le coci la foc potrivit .
Sursa: bucataras.ro
I am continuously looking online for ideas that can aid me. Thanks!
It’s best to participate in a contest for probably the greatest blogs on the web. I’ll recommend this site!