RETETA | Inghetata delicioasa de capsuni si mango
Pentru zilele acestea extrem de calduroase iti propunem un desert savuros si foarte racoritor: inghetata de capsuni si mango. Se prepara usor si rapid, iar aroma sa este incantatoare.
Ingrediente:
- o cana de capsuni
- un mango decojit, fara samburi si taiat cuburi
- o lingura de zahar
- o cana si un sfert de nectar de mango
Mod de preparare:
Mai intai, inmoaie niste betisoare de lemn, speciale pentru inghetata, in apa calda, timp de 10 minute.
Pune capsunile taiate in felii micute in formele de inghetata. Amesteca mango cu zaharul cu ajutorul unui blender pana cand se omogenizeaza. Combina compozitia obtinuta cu nectarul si amesteca din nou.
Toarna acest amestec peste capsuni si infige in el si betisoarele. Pune apoi formele de inghetata la rece intre 8 si 12 ore.
Inghetata de capsuni si mango se serveste rece, simpla sau decorata cu bomboane.
Sursa: www.retete.acasa.ro