Retete
RETETA | Înghețată de căpșuni
Ingrediente:
– 2 cană de lapte
– 2 căni de smântână
– 2 căni de căpșuni tăiate felii mai mari
– 1 cană de zahăr alb
– ¼ de lingură de sare
– 2 linguri de extract de vanilie
– 2 linguri de suc de lămâie
– 6 cupe de înghețată
Mod de preparare:
Într-un bol mare, pune laptele, smântâna, zahărul, sarea, vanilia, sucul de lămâie și căpșunile.
Procesează îngredientele cu mixerul la viteză medie, până obții o cremă omogenă.
Toarnă amestecul obținut în cele 6 cupe de înghețată și apoi pune-le în congelator. Lasă-le la rece cel puțin 3 ore, după care înghețata poate fi mâncată.
Poftă bună!
Credit foto: www.foodtolove.co.nz
S-ar putea să-ți placă și:
Din aceeași categorie:
Spune-ți părerea:
Cele mai citite
Ultima ediție
Click! pentru femei