RETETA | Grătar de pui, în stil grecesc
Ingrediente:
1 piept de pui, dezosat
½ linguriță sare
½ linguriță piper
½ lingură rozmarin tocat
½ linguriță oregano
1 linguriță cimbru proaspăt
2-3 căței de usturoi
3 linguri zeamă de lămâie
3 linguri ulei de măsline
1 lingură oțet de vin roșu
Mod de preparare:
Combini sarea cu piperul, rozmarinul, oregano, cimbrul, usturoiul pisat, sucul de lămâie, uleiul și oțetul. Pui pieptul de pui, feliat nu foarte subțire, într-o pungă, torni marinata, legi punga la gură și agiți. Dai puiul la frigider cel puțin 2 ore.
Încingi grătarul și așezi pe el feliile de piept de pui, pe care le rumenești 5-6 minute pe fiecare parte. Ai grijă să nu le ții prea mult timp pe foc deoarece carnea se va usca și întări.
Sursa http://blogchef.net