Retete

RETETA | Grătar de pui, în stil grecesc

Ingrediente:

1 piept de pui, dezosat

½ linguriță sare

½ linguriță piper

½ lingură rozmarin tocat

½ linguriță oregano

1 linguriță cimbru proaspăt

2-3 căței de usturoi

3 linguri zeamă de lămâie

3 linguri ulei de măsline

1 lingură oțet de vin roșu

Mod de preparare:

Combini sarea cu piperul, rozmarinul, oregano, cimbrul, usturoiul pisat, sucul de lămâie, uleiul și oțetul. Pui pieptul de pui, feliat nu foarte subțire, într-o pungă, torni marinata, legi punga la gură și agiți. Dai puiul la frigider cel puțin 2 ore.

Încingi grătarul și așezi pe el feliile de piept de pui, pe care le rumenești 5-6 minute pe fiecare parte. Ai grijă să nu le ții prea mult timp pe foc deoarece carnea se va usca și întări.

Sursa http://blogchef.net

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page