Retete

RETETA | Gogoșari umpluți cu salată de toamnă rusească

Ingrediente:

  • 9 gogosari mari frumosi
  • o varza mica alba
  • o jumatate de varza mica rosie
  • 1 morcov mare
  • 1 radacina mare de hrean
  • 1 ceapa( daca nu va place renuntati)
  • 1 lingurita miere
  • o lingura ulei de masline
  • o lingura otet de mere
  • o lingura otet de Modena
  • sare dupa gust

Mod de preparare:

Se razuie sau se toaca din cutit varza, morcovul, hreanul, ceapa, se freaca cu sare si se strnage in pumn pentru a scoate si putina zeama.

Se adauga uleiul, otetul se potriveste de gust si cu aceasta salata se vor umple gogosarii spalati si curatati de seminte.

Este bine sa se consume pana a doua zi, daca intentionati sa tineti gogosarii  doua trei zile, renuntati la ceapa.

Sursa: bucataras.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page