Retete
RETETA | Gogosari la borcan

Ingrediente:
- 5 kg gogosari,
- zahar,
- ulei,
- otet,
- sare,
- frunza de visin,
- radacina de hrean,
- foi de dafin,
- boabe de piper
- enibahar si mustar.
Mod de preparare:
Cureti gogosarii de cotor, speli, lasi sa se zvante. Asezi gogosarii in tava de aragaz unsa cu ulei. In fiecare gogosar adaugi:
o lingura otet
o lingura ulei
o lingurita zahar
un varf de lingurita sare
Dai tava cu gogosari la cuptor pentru 35-40 minute. Asezi gogosarii in borcan, adaugi zeama lasata de gogosari in tava, o radacina de hrean, boabe de piper, de enibahar si de mustar, foaie de dafin si frunza de visin.
Capsezi, invelesti in paturi pana a doua zi. Este o muratura deosebit de buna.
Sursa: gustos.ro