Retete

RETETA | Fursecuri umplute cu cremă de cacao

Ingrediente:

  • 250 g zahăr pudră
  • 2 linguri cacao
  • 250 g făină
  • 4 albuşuri medii

Pentru cremă:

  • 150 g ciocolată cu lapte
  • 150 ml frişcă lichidă

Mod de preparare:

Topeşti ciocolata rasă în frişca lichidă, dar nu dai în fiert şi pui la frigider până a doua zi. Cerni zahărul cu pudra de cacao şi amesteci cu pudra de migdale. Baţi albuşurile spumă tare şi încorporezi uşor ingredientele uscate, amestecând.

Cu un poş, pui într-o tavă cu hârtie de copt câte o jumătate de fursec, cu spaţiu între ele ca să nu se lipească. Laşi 20-30 de minute la temperatura camerei ca să se usuce. Le bagi în cuptor pentru 15 minute. Laşi să se răcească şi le desprinzi de pe hârtie cu o spatulă.

Mixezi crema de la frigider şi umpli fursecurile. Păstrează într-o cutie închisă, pentru a nu se usca.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page