Retete
RETETA | Fursecuri umplute cu cremă de cacao
Ingrediente:
- 250 g zahăr pudră
- 2 linguri cacao
- 250 g făină
- 4 albuşuri medii
Pentru cremă:
- 150 g ciocolată cu lapte
- 150 ml frişcă lichidă
Mod de preparare:
Topeşti ciocolata rasă în frişca lichidă, dar nu dai în fiert şi pui la frigider până a doua zi. Cerni zahărul cu pudra de cacao şi amesteci cu pudra de migdale. Baţi albuşurile spumă tare şi încorporezi uşor ingredientele uscate, amestecând.
Cu un poş, pui într-o tavă cu hârtie de copt câte o jumătate de fursec, cu spaţiu între ele ca să nu se lipească. Laşi 20-30 de minute la temperatura camerei ca să se usuce. Le bagi în cuptor pentru 15 minute. Laşi să se răcească şi le desprinzi de pe hârtie cu o spatulă.
Mixezi crema de la frigider şi umpli fursecurile. Păstrează într-o cutie închisă, pentru a nu se usca.
Sursa: clickpentrufemei.ro