RETETA | Fursecuri cu stafide si fulgi de porumb
Pregateste-le micutilor tai un desert delicios si foarte sanatos: fursecuri cu stafide si fulgi de porumb. Le prepari rapid, iar ingredientele de care ai nevoie sunt foarte accesibile.
Ingrediente:
- 200 g faina alba
- 150 g unt
- 150 g fulgi de porumb
- 100 g zahar
- 2 oua
- 1 jumatate de cub de drojdie
- 100 g stafide
- 20 g seminte de pin
Mod de preparare:
Inmoaie stafidele intr-un castron cu apa. Amesteca untul cu zaharul pana cand obtii o compozitie cremoasa. Adauga ouale si amesteca pana se incorporeaza. Combina faina cu drojdia si adauga, treptat, si compozitia de unt, semintele de pin si stafidele stoarse bine in prealabil.
Formeaza cu aceasta compozitie fursecurile si trece-le prin fulgi de porumb. Asaza fursecurile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si pune-o la cuptorul preincalzit la 180 de grade, aproximativ 15 minute.
Fursecurile cu stafide si fulgi de porumb se servesc la temperatura camerei, simple, cu lapte sau cafea.
Sursa: www.retete.acasa.ro