Retete

RETETA | Friptură de porc cu sparanghel și ciuperci

Ingrediente:

60 g unt

1 căţel de usturoi

1 lingură de pătrunjel proaspăt tocat

1 lingură de mărar proaspăt tocat

coaja de la o lămâie

500 g cotlet de porc

1 ceapă albă tocată mărunt

450 g sparanghel

250 g ciuperci champinion

Mod de preparare:

Într-un vas mic amesteci 3 linguri de 20 g unt, usturoiul, pătrunjelul, mărarul, coaja de lămâie, sare și piperul.

Asezonezi carnea cu sare și piper.

Topești o lingură de unt într-o tigaie. Pui friptura și lași 4-5 minute pe fiecare parte.

Topești untul rămas în aceeași tigaie. Adaugi ceapa, sparanghelul și ciupercile. Le lași până când ciupercile devin maronii, aproximativ 3-4 minute.

Servești imediat adăugând deasupra sosul de unt.

Sursa: Damn Delicious

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page