Retete

RETETA | Friptură de miel cu cimbru şi rozmarin la cuptor

Ingrediente:

1 pulpă de miel


sare, după gust


piper, după gust


câteva fire de usturoi verde, după preferinţă


1 lingură tarhon


1 lingură cimbru
1 lingură rozmarin


1 lingură unt topit


apă
vin alb

Mod de preparare:

Speli pulpa de miel, o sărezi şi o piperezi şi o laşi deoparte, la rece, 30 de minute. Toci cele câteva fire de usturoi verde cu frunze cu tot. Aşezi pulpa într-o tavă adâncă, cu câteva linguri de apă sau chiar un pahar, un pahar de vin alb, o ungi cu untul topit şi presari tarhonul, cimbrul, rozmarinul şi usturoiul tocat. Dai tava la cuptorul încins, în prealabil. Stropeşti pulpa de miel din când în când cu zeama din tavă, până se rumeneşte. Dacă vrei, serveşti cu cartofi sau morcovi la cuptor şi o salată verde.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page